Toimitukset tauolla 5.7. - 4.8. välisen ajan.  Tilaukset toimitetaan 5.8. alkavalla viikolla.

Heijastimen merkkipäivä 1.10.

Heijastinpäivä on vuosittainen tapahtuma, joka muistuttaa jalankulkijoita heijastimien käytöstä pimeänä vuodenaikana. Liikenneturvan 10 vuotta sitten lanseeraaman heijastimen oman merkkipäivän tavoitteena on lisätä heijastimien käyttöä ja sitä kautta liikenneturvallisuutta.

Lokakuun ensimmäisenä päivänä vietetään valtakunnallista heijastinpäivää, jonka tarkoituksena on muistattaa ottamaan heijastimet käyttöön viimeistään nyt. Heijastin on pieni juttu, jonka vaikutus pimeällä voi olla suurikin. Jalankulkijoiden tulisi muistaa, että liikenteessä olemme kaikki, jalankulkijat, pyöräilijät ja autoilijat yhdessä vuorovaikutuksessa keskenämme. Pyöräilijät ja autoilijat käyttävät valoja, mutta ne eivät auta näkemään pimeää jalankulkijaa. Heijastin on helppo tapa ilmoittaa, että - "Hei, täällä minä olen", jotta muut liikkujat osaavat jalankulkijaa varoa.

Tarjoamme nyt asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia itselleen, kaverille ja läheisilleen heijastimet -20 % -kampanjahinnoin koko viikonlopun ajan 29.9. - 1.10. Jos itselläsi heijastinasiat ovat jo kunnossa niin kannattaa vielä tarkistaa keverin tilanne. Heijastinhan on myös hyvä lahjaidea. 

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit