Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksille.

Tuoksuheijastin on aivan uutta!

Suomalaisyritysten Saintexin ja Moomin Charactersin yhteistyössä syntyi ainutlaatuinen Muumi-tuoksuheijastinsarja. Jokainen sarjanheijastin kertoo oman tarinansa ja herättää tunnetut Muumi-hahmot eloon ainutlaatuisella tavalla. Nämä heijastimet löydät nyt Heijastinkaupasta!

Muumi-tuoksuheijastinsarja syntyi, kun Saintexin uusin heijastininnovaatio, tuoksuheijastin yhdistettiin rakastettuihin Muumi-hahmoihin. Saintexilla on vuosikymmenien kokemus pehmoheijastimien valmistuksesta. Tänä vuonna onnistuttiin toteuttamaan jotain aivan uutta, kun heijastimeen saatiin lisättyä oma elementti tuoksua varten. Heijastimeen on saatu rakennettua aromityyny, jossa olevaan huopaan voi suihkauttaa omaa suosikkituoksuaan. Tuoksu säilyy heijastimessa useita viikkoja ja halutessaan voi tuoksua tarvittaessa lisätä.

Muumi-tuoksuheijastimissa yhdistyy suomalaiskeksintö heijastin ja rakastetut Muumi-hahmot. Tuoksuheijastin ei ainoastaan tarjoa turvallisuutta pimeällä kulkijoille, vaan samalla se myös lisää iloa ja tunnelmaa heijastimenkäyttäjän arkeen! Jokainen sarjan heijastin kertoo oman tarinan ja herättää tunnetut Muumi-hahmot eloon ainutlaatuisella tavalla. Se tekee tästä tuoksuheijastimesta ihanteellisen lahjan itselle tai vannoutuneelle Muumi-fanille.

Muumi-tuoksuheijastimia on saatavana Heijastinkaupasta sekä Moomin Shop Esplanadista, Helsingistä.

Lue, kuinka syntyi Muumi-tuoksuheijastinsarja.


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit